Dressoirs

Een Oud Dressoir Een Nieuw Leven.

Heeft u een oud dressoir waar u gehecht aan bent, maar  past het niet meer in uw interieur. Voorzien van een harde 2 komponentenlak  in verschillende kleur en/of glans krijgt het dressoir weer een totaal nieuwe look.

dressoir-eigen-project-na

Lloyd Loom Stoelen

Tijdloos Door Veranderende Kleur

Lloyd Loom stoelen zijn al jaren iconen op het gebied van meubilair. Spuiterij Rood spuit de stoelen met grote regelmaat van wit tot zwart en van mat tot hoogglans waardoor de stoel jaren meegroeit met het interieur.

Tafels

Een Beschadiging Geen Probleem
Een kras of vlek in de tafel waar u zo gek op bent. Spuiterij Rood schuurt het blad kaal en voorziet het van een nieuwe beits en 2 komponenten laklaag die water, hitte en alcohol bestendig is. Van hout naar een mooie kleur geeft ook verbluffende metamorfoses.

tafel-na
volkswagen-bus-bed

Bedden

Kleur Mee Met Het Interieur
Bent u de slaapkamer opnieuw aan het inrichten, laat dan u bed mee kleuren bij spuiterij Rood.
Ook slijtageplekken kunnen wij weer teniet doen.

Folie keukens

Wekelijks krijg ik mailtjes over keukendeuren waarvan de folie loslaat. vrijwel alle fabriekskeukens zijn overtrokken met folie en dat laat vroeg of laat gegarandeerd los. wat veel mensen niet weten is dat onder de folie mdf bevindt. mdf is geperst kwaliteit hout wat perfect te spuiten is. dus als u door ons alle folie netjes laat verwijderen, kunnen wij de deuren in elk gewenste kleur of glans spuiten waardoor u weer een hele nieuwe keuken heeft.

folie-keuken-na
kast-na

Kasten

Van een antieke kast naar een moderne kast. Wat een (of meer) kleur wel niet kan doen. U kunt u kast een metamorfose laten ondergaan. Ook leveren wij nieuwe grepen waardoor de kast een totaal ander uiterlijk krijgt.

Beitsen en Lakken

Kleur Mee Met Het Interieur
Bent u de slaapkamer opnieuw aan het inrichten, laat dan u bed mee kleuren bij spuiterij Rood.
Ook slijtageplekken kunnen wij weer teniet doen.

dressoir-02

Eigen Project

Heet u een eigen project gemaakt van bijvoorbeeld mdf. En wilt u deze in plaats van zelf schilderen, voorzien van een strakke coating. Grote of kleine Projecten, normale of aparte vormen bij Spuiterij Rood kan het allemaal.